Alimentația ideală pentru copii este laptele matern. OMS recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni și introducerea ulterioară a alimentelor complementare, în paralel continuând alăptarea. Compania Nestlé  susține această recomandare. Este necesară consultația medicului atunci când luați decizia despre termenii și modalitatea de a introduce complementul alimentar în regimul copilului. ® Deținătorul mărcilor comerciale: Société des Produits Nestlé S.A. (Elveția)

PAȘII DE ÎNREGISTRARE ÎN CONCURS

1. Cumpărați

Pentru a participa la concurs trebuie să procurați produse Nestlé® (cereale pentru sugari) și Gerber® (sucuri, piureuri și deserturi) în valoare de minim 200 lei. Atenţie! La concurs pot participa doar părinţii ai căror copii au vârsta mai mare de 6 luni. O persoană se poate înscrie în concurs de mai multe ori încărcând bonuri de plată ale diferitor cumpărături, fiecare dintre ele având valoarea minimă indicată.

2. Înregistrați-vă

Completați formularul, în care indicați numele, prenumele, vârsta copilului, datele de contact şi ataşați o fotografie a bonului de plată pentru a confirma cumpărătura efectuată.

3. Câştigați

Selectarea câştigătorilor va avea loc săptămânal și, respectiv, lunar, în mod aleatoriu. Premiul săptămânal constituie 10 coșuri cu produse Nestlé® (cereale pentru sugari) și Gerber® (sucuri, piureuri și deserturi) în valoare de 400 de lei, iar cel lunar – un iPhone 8 64Gb.

4. Ridicați premiul

Câştigătorii vor fi contactaţi personal de către reprezentanţii Nestlé. Dacă participantul a introdus greșit datele de contact şi nu poate fi contactat timp de 7 zile, premiul se retrage.

Formular de înregistrare în concurs

Numele și Prenumele (părintelui):

Numărul de telefon:

Adresa de E-mail:

Data de naștere a copilului:

Confirm că:

Copilul meu are vârsta de 6 luni împlinită.
Data bonului de plată corespunde perioadei promoției.
Accept termenii și condițiile promoției.

Atașați o poză a bonului de plată care confirmă cumpărăturile în valoare de 200 de lei.

În cazul în care, întâmpinați unele deficultăți în completarea Formularului de Înregistrate, vă rugăm să vă înregistrați prin email. Expediați un email indicând: Numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de email, data de naștere a copilului și atașați o poză a bonului de plată care confirmă cumpărăturile în valoare de 200 de lei la adresa: nesbabymoldova@outlook.com .