Alimentația ideală pentru copii este laptele matern. OMS recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni și introducerea ulterioară a alimentelor complementare, în paralel continuând alăptarea. Compania Nestlé  susține această recomandare. Este necesară consultația medicului atunci când luați decizia despre termenii și modalitatea de a introduce complementul alimentar în regimul copilului. ® Deținătorul mărcilor comerciale: Société des Produits Nestlé S.A. (Elveția)

PAȘII DE ÎNREGISTRARE ÎN CONCURS

1. Cumpărați

Pentru a participa la concurs trebuie să procurați produse Nestlé® (cereale pentru sugari) și Gerber® (sucuri, piureuri și deserturi) în valoare de minim 200 lei. Atenţie! La concurs pot participa doar părinţii ai căror copii au vârsta mai mare de 6 luni. O persoană se poate înscrie în concurs de mai multe ori încărcând bonuri de plată ale diferitor cumpărături, fiecare dintre ele având valoarea minimă indicată.

2. Înregistrați-vă

Completați formularul, în care indicați numele, prenumele, vârsta copilului, datele de contact şi ataşați o fotografie a bonului de plată pentru a confirma cumpărătura efectuată.

3. Câştigați

Selectarea câştigătorilor va avea loc săptămânal și, respectiv, lunar, în mod aleatoriu. Premiul săptămânal constituie 10 coșuri cu produse Nestlé® (cereale pentru sugari) și Gerber® (sucuri, piureuri și deserturi) în valoare de 400 de lei, iar cel lunar – un iPhone 8 64Gb.

4. Ridicați premiul

Câştigătorii vor fi contactaţi personal de către reprezentanţii Nestlé. Dacă participantul a introdus greșit datele de contact şi nu poate fi contactat timp de 7 zile, premiul se retrage.

Formular de înregistrare în concurs

Numele și Prenumele:

Numărul de telefon:

Adresa de E-mail:

Data de naștere a copilului:

Confirm că:

Copilul meu are vârsta de 6 luni împlinită.
Data bonului de plată corespunde perioadei promoției.
Accept termenii și condițiile promoției.

Atașați o poză a bonului de plată care confirmă cumpărăturile în valoare de 200 de lei.